Hårklinikkens oprindelse

Lars Skjøth, stifter af Hårklinikken og forsknings- og udviklingschef, gjorde en opdagelse i 1994, som gør det muligt for os i dag at behandle arveligt betinget hårtab effektivt, både hos kvinder og mænd, på en måde, som er specialtilpasset til hver enkelt klients behov. Lægefaglig direktør Panos Vasiloudes indgik samarbejde med Lars Skjøth for at introducere Hårklinikken på det amerikanske marked, fordi han så et behov for en mere effektiv behandling af hårtab hos sine patienter. Dr. Vasiloudes er tredobbelt certificeret, har bevilling til at praktisere i fire lande og driver 13 hudklinikker i verden.

Hårklinikken vil etablere klinikker i nye byer rundt om i verden, men vi forbliver tro mod vores danske rødder. Lars Skjøth vil fortsætte med at innovere og skabe nye produkter til behandling af Hårklinikken klienters hår- og skønhedsproblemer.

Vores ledelse

Lars Skjøth

Hårklinikken stifter & ledende forsker

Lars Skjøth har arbejdet for at perfektionere sin opdagelse af en effektiv behandling af udtyndet hår i mere end to årtier med klienter på tre kontinenter. Efter mange års forskning og efter at have set tusindvis af klienter med udtyndet hår, afdækkede han den præcise kombination af elementer, blandt andet fra naturen, som giver Hårklinikkens enestående resultater. Hårklinikken er den eneste behandling af udtyndet hår, som specialtilpasses hver klient – en kritisk faktor for programmets succes. Som forsker inden for human ernæring og biokemi har Lars Skjøth med sin opfindelse af Hårklinikkens egen Ekstrakt revolutioneret behandlingen af hårtab.

En besked fra Lars

Lene Wang Kristensen

Administrerende Direktør

Lene Wang Kristensen kom til Hårklinikken i 2010. Med en karriere i Udenrigsministeriet, knap 10 år på den danske FN-ambassade i Genève, lå det ikke i kortene, at hun skulle ændre fokus fra menneskerettigheder, sygdomsbekæmpelse og våbenkontrol til hårprodukter og behandling af hårtab. Lene så dog hurtigt det fascinerende i fortsat at kunne hjælpe mennesker og gøre en forskel for kvinder og mænd tynget af problemer omkring hårtab.

Dr. Panos Vasiloudes

Lægefaglig direktør på Hårklinikken

Lægefaglig direktør D. Panos Vasiloudes, M.D., Ph.D., sluttede sig sammen med Lars Skjøth for at introducere Hårklinikken på det amerikanske marked, fordi han så et behov for en mere effektiv behandling af hårtab hos sine patienter. Dr. Vasiloudes er tredobbelt certificeret, har bevilling til at praktisere i fire lande og driver 13 hudklinikker i verden. Hans personale støtter klienter en-til-en.

En besked fra Panos

Køb Hårklinikkens produkter

Gå til webshoppen
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?