Hvem er egnet til hårtransplantation?

Nøglen til en succesfuld hårtransplantation ligger først og fremmest i at vi fravælger dårligt egnede kandidater og udelukkende behandler personer, som er egnede kandidater til hårtransplantation. De tre væsentligste faktorer, som vi tager hensyn til, når vi vurderer, om en person er egnet til hårtransplantation er:

1. Personens alder

Alt for unge mænd med fremskredent hårtab, er som regel ikke egnede til hårtransplantation.

Det vi fokuserer på, når der er tale om et ungt menneske, hvor hårtabet er fremskredent, er at stoppe hårtabet og forbedre det hår, som endnu ikke er tabt. Hårklinikkens målrettede og individuelt tilpassede behandling til genopbygning af hårets kvalitet anbefales som regel for at skabe et mere solidt fundament. Først når de individuelt tilpassede midler har normaliseret hårtabet og forbedret hårkvaliteten, kan en hårtransplantation eventuelt komme på tale, hvis den pågældende i øvrigt er egnet.

2. Størrelsen på området, der er tyndet ud, samt donorhår

Det område, som hårene skal transplanteres til skal have en sådan størrelse, at vi med en hårtransplantation kan skabe en god hårtæthed med den hårmængde, der er til rådighed fra donorområdet.

3. Hovedbundens tilstand

Der er visse hovedbundstilstande (psoriasis, eksem og lignende), som kan bevirke, at man ikke er egnet til hårtransplantation, da tilstanden kan medføre forringet resultat og/eller forværring af hovedbundstilstanden. Hårklinikken vil ofte kunne iværksætte en effektiv behandling af disse problemer, således at en ellers uegnet kandidat – efter et behandlingsforløb – vil kunne opnå et tilfredsstillende resultat af en hårtransplantation.

Vi lægger stor vægt på, at det arbejde, som udføres af lægen og dennes assistenter, er baseret på engagement, interesse samt fokus på at skabe det bedst mulige resultat for den patient som skal have behandling den pågældende dag. På Hårklinikkens klinikker kan man som patient være sikker på at de, som skal udføre behandlingen har overblik, rutine og lang erfaring.

Læge George Zontos har flere tusinde behandlinger bag sig og har høstet international anerkendelse fra bl.a. USA. Her har Dr. Paul T. Rose, som er en af de oprindelige ophavsmænd bag FUE/FIT-teknikken, omtalt Dr. George Zontos som en stormester med magiske hænder og kunstneriske egenskaber, der overgår andre, han har mødt indenfor hårtransplantationsområdet.