Hårtransplantation med flotte resultater

DIP® metoden (DIP® – Density Improvement Program) inden for hårtransplantation er den mest effektive behandling af mænds hårtab, som tilbydes i dag.

Hårklinikken med ansvarshavende læge Dr. Georgios Zontos i spidsen, er europas førende indenfor sit felt og den eneste udbyder af dette effektive og individuelt tilpassede behandlingsprogram, som vi har udviklet til mænd, der ønsker at genskabe og bevare deres hår. Metoden kan selvfølgelig også være relevant for kvinder.

DIP® metoden er kombinationen af to unikke metoder, som sikrer, at behandlingsresultatet bliver fuldkommen naturligt, og at der opnås maksimal hårtæthed. Hårtransplantation kan give klienter deres selvværd tilbage, og det er hele investeringen værd. Mange af vores klienter beretter om øget livsglæde efter fuldendt hårtransplantation og behandling.

Læs mere om DIP® & Long Hair FUE

Hårtransplantation – opstart af behandling

Den første del af DIP® programmet omfatter hårtransplantation med de seneste FUE teknikker. Denne hårtransplantation udføres i vores faciliteter i København, af læge George Zontos, med dansk læge-autorisation. Hårklinikkens metoder til hårtransplantation adskiller sig væsentligt fra sædvanlige FUE-behandlinger. Med Hårklinikkens FUE-metoder er muligt at fjerne lange hår fra siderne og nakkeregionen, som efterfølgende transplanteres enkeltvis. Dette gør, at man kan vende tilbage til hverdagen med minimal restitueringstid.

De fleste hårtransplantationer på Hårklinikken medfører en udvoksning på mere end 98% af de transplanterede hår. Er der steder hvor en mindre udvoksningsgrad kan forventes, så vil vi selvfølgelig oplyse om det, inden en hårtransplantation aftales.

Bemærk, at Dr. George Zontos typisk sætter minimums aldersgrænsen for hårtransplantationer på 25 år. Der er undtagelser for denne regel, men i alle tilfælde kræver det en gratis forundersøgelse på én af vores klinikker.

Ligeledes sættes typisk en maksimums aldersgrænse på omkring 65 år. Igen er der gjort undtagelser. Klienter over 50+ år vil som regel altid blive afkrævet en EKG via egen læge, af hensyn til klientens helbred og sikkerhed.

Hvem er egnet til hårtransplantation?

Læs mere om Dr. Zontos på hans egen hjemmeside

Hårtransplantation pris

Prisen på en hårtransplantation kan variere meget alt efter antallet af hår, som skal transplanteres. Vores priser på hårtransplantation bliver derfor først sat i forbindelse med konsultationen. Det er derfor umuligt at give en præcis pris på, hvad det koster, da det afhænger af den enkelte klients behov, ønsker og økonomi.

Hårklinikken er opmærksomme på, at det godt kan være dyrt at få foretaget en hårtransplantation – men med Dr. Georgios Zontos som ansvarshavende læge, kan vi garantere vores klienter det bedste resultat til konkurrencedygtige priser. Vi anbefaler vores klienter at kontakte os for en GRATIS konsultation, så vi kan give et bud på en hårtransplantationspris. Vi tilbyder gratis rådgivning over telefonen hver onsdag mellem 9:00 og 12:00 på nummeret 42 72 03 60.

Vores hårtransplantationspriser vil altid være vejledende indtil fastsat ved konsultation.

Patientforsikringsgebyr

Ligesom andre klinikker, er vores klienter altid dækket af den lovpligtige Patientforsikring, når de bliver behandlet hos os. På den måde sikrer vi, at vores klienter altid kan føle sig trygge.

Forudbetaling af hårtransplantationspris og aflysning

Når en klient booker en tid til hårtransplantation, skal der altid forudbetales et depositum på 20% af prisen på hårtransplantationen senest 20 dage inden operationsdatoen, ellers bortfalder tiden.Når en klient booker en tid til hårtransplantation, skal der altid forudbetales et depositum på 20 % af prisen på behandlingen senest 20 dage inden operationsdatoen, ellers bortfalder tiden.

Hvis man vælger at aflyse sin tid senere end 14 dage forud for operationen, eller ikke overholder de af lægen givne instrukser omkring eventuel afholdelse af indtag af medicin forud for indgrebet, mister man sit depositum.

Depositum kan dog overføres til en anden periode, hvis der opstår sygdom.
Operationsdato kan ændres med mindst 3 ugers varsel. Betalingen vil da blive overført til den nye fastlagte behandlingsdato.

Behandling med ekstrakter efter hårtransplantation

Efter hårtransplantationen består anden del af DIP® programmet af en meget målrettet og effektiv behandling med specialtillavede midler, der genopbygger hårets kvalitet. Midlerne tilpasses 100 % individuelt og justeres gennem forløbet indtil det endelige resultat er opnået.
Når disse midler anvendes i forbindelse med en hårtransplantation, opnås en langt bedre dækning af de områder, der er ramt af hårtab. Dette bevirker, at vi med DIP® kan nøjes med at transplantere færre hår end ved konkurrerende metoder.

Med DIP® programmet er målet at optimere kvaliteten af det hår, man endnu ikke har tabt til den maksimalt opnåelige kvalitet. Der, hvor håret allerede er tabt, kan der suppleres med transplanteret hår, der flyttes enkeltvis fra områder i nakken og siderne med de specielle teknikker, som sikrer et maksimalt resultat.

Mød vores klienter og hør deres hårtransplantation-historier

Hårklinikken er Europas førende indenfor behandling af hårtab og tyndt hår og har i dag ni klinikker i hhv. Danmark, Norge, Tyskland og USA med mere end 20.000 klienter i aktiv behandling. Her kan du et par af vores klienter, fortælle om deres hårtransplantation gennem DIP® metoden.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?