Stephanie's Hår Genvækst Historie

Træk for at se før og efter

Træk for at se før og efter

Alopecia androgenetica (kvindeligt arveligt hårtab). For nogle kvinder starter hårtabsprocessen allerede i teenage-årene, formentlig som følge af de hormonelle forandringer, som sker i puberteten (menstruation etc.) Kvinden oplever at håret gradvist og næsten umærkbart, forsvinder og tynder ud. Mønstret ses altid henover issen og/eller ned langs siderne – hvorimod håret i nakken, stort set altid er intakt.

Det var ufattelig hårdt og drastisk at tabe den mængde hår

Jeg tabte pludselig dele af mit hår, efter en indlæggelse på hospitalet, så bivirkninger fra det, var at jeg tabte store dele af mit hår med lynets hast. Jeg havde på det tidspunkt flot tykt langt krøllet hår som fra dag til dag, blev tyndere og tyndere, og flere steder kunne man se ind til min hovedbund. På omkring 5-7 dage havde jeg tabt halvdelen af mit hår, både dets tykkelse men og længde.

Hver gang jeg redte mit hår med min hårbørste, var den efter kun få sekunder fyldt op med hår, og dette kunne jeg gøre flere gange om dagen, og det var den samme mængde, der hver gang ville forlade mit hår, det røg af som ingenting.

Det var ufattelig hårdt så drastisk at tabe den mængde hår, jeg har så lang tid som jeg kunne huske altid haft langt hår, så at stå overfor en så surrealistisk situation hvor jeg ingen magt har, er ufattelig svær at acceptere og tilmed håndtere.

Mit hår blev med tiden tykkere og tykkere

Jeg hørte om Hårklinikken gennem en veninde som tidligere havde været receptionist derinde, som fortalte mig om behandlingerne, metoderne, fremgangsmåden, hvor godt det virkede, og at det altså virkelig hjalp. Jeg fik min mor til at ringe derind og aftale en tid, og gudskelov også tage med mig.

Jeg fik den sødeste behandler ved navn Siri, som satte mig i gang med et forløb, hvor jeg hver aften inden sengetid skulle smøre ekstrakter ind på min hovedbund og derefter massere hovedbunden, sove med det og vaske det ud om morgenen. Og allerede indenfor kort tid, så voksede mit hår, langsomt men stødt, og jeg kunne efter ca. 6-8 mdr. se de bare pletter blive formindsket til ingenting.

Selve processen er langtrukken og længden på håret kommer desværre ikke tilbage med samme hast, som man tabte håret, jeg har først nu (1½ år) efter jeg startede hos Hårklinikken, fået mit hår tilbage til den længde, jeg ville ønske.

Det er en tidskrævende proces, hver aften at skulle smøre det ind, massere hovedbunden, om morgenen vaske det ud, men det er det hele værd i det lange løb. Og trods alle de nye frisure man er nød til at kreere for at man ser nogenlunde ud, er også det værd, når man har accepteret den svære situation man går igennem.

Mit hår blev med tiden tykkere og tykkere, som jeg kunne mærke at der var kommet mere tykkelse end der nogensinde havde været før. Mit hår havde fået en virkelig lækker sund glans over sig, og når jeg kørte og stadig kører fingere igennem håret, bliver med tiden blevet længere og længere og sundere at se på, end før.

Køb Hårklinikkens produkter

Gå til webshoppen
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?