DIP® & Long Hair FUE

Med DIP®-programmet er målet at optimere kvaliteten af det hår, man endnu ikke har tabt til den maksimalt opnåelige kvalitet. Der, hvor håret allerede er tabt, kan der suppleres med transplanteret hår, der flyttes enkeltvis fra områder i nakken og siderne med de specielle teknikker, som sikrer et maksimalt resultat.

Første del af DIP®-programmet

Den ene del af DIP®-programmet omfatter hårtransplantation med de seneste FUE-teknikker, udført i vore faciliteter i København, af læge George Zontos, med dansk læge-autorisation.

Hårklinikkens metoder adskiller sig væsentligt fra sædvanlige FUE-behandlinger på flere måder. Her kan blandt andet nævnes, at det med Hårklinikkens FUE-metoder er muligt at fjerne lange hår fra siderne og nakkeregionen, som efterfølgende transplanteres enkeltvis. Dette gør, at man kan vende tilbage til hverdagen med minimal restitueringstid.

Når hår fra nakken og siderne er anvendelige, skyldes det, at de ikke ”dør” med alderen, men lever videre der, hvor man flytter dem hen. Således flytter man kun levedygtige hår og tager kun hår fra områder, hvor man i forvejen har langt mere, end man har behov for. Håret i nakken og siderne vil da heller ikke være synligt tyndere efter en hårtransplantation med DIP®-metoden.

Med Hårklinikkens FUE-metoder sikrer vi, at to meget væsentlige ting finder sted:

  • At donorhårene nænsomt isoleres fra de øvrige hår i siderne og nakken for at undgå skader på de omkringliggende hår.
  • At de transplanterede hår placeres med korrekt dybde og vinkel for at opnå maksimal udvoksningsmulighed.

De fleste transplantationer på Hårklinikken medfører en udvoksning på mere end 98% af de transplanterede hår. Hvor en mindre udvoksningsgrad kan forventes, vil Hårklinikken oplyse om det inden transplantationen aftales.

Anden del af DIP®-programmet

Den anden del af DIP®-programmet vedrører en meget målrettet og effektiv behandling med specialtillavede midler til genopbygning af hårets kvalitet. Midlerne tilpasses 100 % individuelt til hver klient og justeres gennem forløbet indtil det endelige resultat er opnået.

De midler, vi sammensætter og anvender, er kun tilgængelige på Hårklinikkens klinikker for Hårklinikkens klienter og er baseret på mere end 50 års forskning og udvikling.

Når disse midler anvendes i forbindelse med en hårtransplantation, opnås en langt bedre dækning af de områder, der er ramt af hårtab, hvilket gør, at vi med DIP® kan nøjes med at transplantere færre hår end ved konkurrerende metoder.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?