Nu er vi på Fifth Avenue

Af Hårklinikken, 6. februar 2019

Hårklinikken har lige åbnet sin første amerikanske flagshipklinik i det ikoniske Flatiron District på Manhattan. Det nye sted på 139 Fifth Avenue breder sig over mere end 550m2. Her tilbydes kvalificerede kandidater en komplet håndtering af deres hårtab fra første konsultation og igennem hele deres behandlingsforløb.

Klinikken har også eget laboratorium, hvor vores specialister fremstiller skræddersyede ekstrakter udvundet på plantebaserede ingredienser. Desuden er hele Hårklinikkens produktserie altid tilgængelig, så klienterne kan tage deres ordinerede kur med hjem med det samme.

Trygge omgivelser

Det arkitektoniske udtryk i den nye klinik er resultatet af grundlæggeren Lars Skjøths vision. Den repræsenterer hans egen og Hårklinikkens danske arv, kombineret med en elegant og klassisk New-Yorker-æstetik. Indretningen byder på ikoniske danske møbler skabt af kendte designere og naturmaterialer som træ, jern, marmor og glas. På den måde blander Manhattan-klinikken det stilsikre skandinaviske design med nogle af de industrielle detaljer, som Flatiron District er kendt for. I denne trygge og indbydende spa-stemning kan klienterne roligt dele deres problemer og erfaringer med hårtab.

Læs hvordan det amerikanske magasin Allure oplevede stedet, da de kiggede forbi på klinikkens åbningsdag. Her var flere af klienterne til stede for at fortælle om deres egne erfaringer med hårtab og fællesskab.

Læs hele artiklen her (artiklen er på engelsk)

 

 

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?