Af Hårklinikken, 11. januar 2016

marie-claire-feb2016-harklinikken-hair-products

I august 2015, fik Hårklinikken mulighed for at byde journalister fra forskellige tidsskrifter inden for i vores klinik i København. En af disse journalister havde særlig interesse for vores proces til genvækst af hår.

Ning Chao havde lidt af et kvindeligt mønster for hårtab i mere end 10 år, før hun hørte om Hårklinikken. Hun har prøvet utallige lokalbehandlinger og ordinerede behandlinger i den periode, men intet af det gav hende de resultater, hun håbede på. Mens hun var i København, mødte Hårklinikkens stifter Lars Skjøth Ning for at vurdere hendes hårtab. Han afgjorde, at hun var egnet til behandlingen og troede på, at hun ville opleve positiv genvækst af hår inden for det første år.

Ning begyndte at bruge vores pH shampoo og en specialtilpasset Ekstrakt og efter normal bekymring over øget fældning bemærkede hun, at hendes hår blev tykkere og sundere. Hun skrev om sin oplevelse med hårtab, og hendes historie er med i februarudgaven af Marie Claire.

At hjælpe mennesker som Ning, som har lidt i mange år, er grunden til, at Hårklinikken blev grundlagt. Vi bestræber os på at gøre hver klients oplevelse til en succes, som de har lyst til at dele med andre. Marie-Claire-Feb-2016-original

Hvis du er parat til at finde ud af, om du er egnet til Hårklinikkens behandlinger til genvækst af hår, så book en konsultation enten i København eller Århus.

Kontakt os

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?