Specialtilpasset behandling af hårtab

Behandling af hårtab ved Hårklinikken har hjulpet mange tusinder klienter. 100.000 klienter over hele verden har opnået genvækst af hår med det danske Hårklinikken program. Hårklinikkens banebrydende behandling af hårtab anvender klinikkens egen Ekstrakt baseret på ingredienser fra planter og komælk. Ekstrakten specialtilpasses hver klients behov, og det giver resultater uden sidestykke. Godkendte kvalificerede kandidater oplever en stigning på 30-60% i hårvolumen.

Hårtab-behandlingen består i påføring om aftenen af Hårklinikkens flydende Ekstrakt på de områder af hovedbunden, som tynder ud, efterfulgt af en daglig hårvask med en specialtilpasset shampoo og balsam. Hvis du er kandidat, skal du forpligte dig til daglig anvendelse for at sikre og vedligeholde gode resultater. Prisen for behandlingen ligger på cirka DKK 750 om måneden.

“Vores løfte: Vi behandler kun klienter, som vi tror på, at vi kan hjælpe.”

Vores synlige resultater er den vigtigste indikator for succes. Vores Follysis teknologi giver mulighed for videnskabelig kvantificering af resultaterne. Follysis er vores eget avancerede billedsystem, som måler genvækst af hår. Follysis kvantificerer antallet af hårsæk-enheder – hvor mange hårsække der er aktive, hårtæthed og kvalitet.

Lars Skjøth
STIFTER AF HÅRKLINIKKEN OG LEDENDE FORSKER

Hårtransplantation

Helt specielt for Hårklinikken Danmark, tillbyder vi også hårtransplantationer i vores danske klinikker. I spidsen står speciallæge Dr. Georgios Zontos, der er Europas førende indenfor sit felt.

Læs mere om hårtransplantation

Hvorfor vælge Hårklinikken?

Hvorfor vælge Hårklinikken?

Specialtilpasset behandling

Hårklinikkens behandling specialtilpasses hver klient for at imødekomme hans eller hendes specifikke behov. Ved at skræddersy og håndblande hver klients Ekstrakt opnår vi resultater uden sidestykke.

Videnskabeligt beviste resultater

100.000 klienter, på 3 forskellige kontinenter, har fået deres hår tilbage – ring til os på 33 11 36 10 og find ud af, om vi kan hjælpe dig.

Behandling = Partnerskab

Dette er et løfte mellem Hårklinikken og vores klienter. Det er derfor altafgørende for resultatet, at klienter overholder den daglige behandling.

Vores løfte

Hårklinikkens omdømme er bygget på integritet. Det betyder, at vi kun behandler klienter, som vi mener, vi kan hjælpe.

Køb Hårklinikkens produkter

Vores produkter er baseret på få, nøje udvalgte og gennemtestede ingredienser, der skåner dig og din krop for uønskede stoffer.

Gå til webshoppen

Gratis telefonkonsultation

Vi tilbyder i visse tidsrum gratis telefonkonsultationer - til dig, som har travlt, men gerne vil i behandling.

Læs mere om telefonkonsultation
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?