Navn  *
E-mail  *
Telefon nr.  *
Eventuel kommentar

Om Hårklinikken

Hårklinikken er en af verdens førende inden for behandling af hårtab og hårtransplantation. Vi har mere end 35 års erfaring med behandling af hårtab samt hår- og hovedbundslidelser. I øjeblikket har vi 20.000 klienter i aktiv behandling for hårtab fordelt på ni klinikker i hhv. Danmark, Norge, Tyskland og USA. Der er endvidere indledt samarbejde om åbning af klinikker i Sverige, Frankrig, Rusland og Australien.

Vores behandling af hårtab og hårtransplantationer er en individuelt tilpasset og målrettet behandling, hvor der kun gøres brug af naturprodukter og kosttilskud af højeste kvalitet. I behandlingen inddrages den seneste relevante viden og forskning i relation til hår- og hovedbundslidelser.

Vi udvikler og producerer virksomme ingredienser og produkter til behandling af hårtab, tyndt hår og hovedbundslidelser. Vi gør ikke brug af problematiske ingredienser som f.eks. parfume, æteriske olier, farve og parabener. Hårklinikkens behandlinger er 100 % individuelt tilrettelagt til hver enkelt klient og behandlingen og de produkter, der anvendes i behandlingen, justeres gennem hele behandlingsforløbet.

Verdens førende specialister indenfor hårtab

Hårklinikken arbejder sammen med praktiserende læger og Dermatologer i hhv. Danmark, Tyskland, USA og Grækenland. Læge Dr. Georgios Zontos er ansvarshavende læge på vores klinik i København og udfører hårtransplantationer med de mest avancerede teknikker.

I USA har Hårklinikken indgået samarbejde med en anerkendt Dermatolog ved navn Dr. Paul Rose, som bl.a. har været præsident for ”the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)” og har været en af pionererne indenfor de nuværende sofistikerede hårtransplantationsteknikker. Samarbejdet består bl.a. i forskning/udvikling af nye metoder og midler til at afhjælpe hår- og hovedbundslidelser, samt videnskabelig dokumentation heraf.

Vi er meget resultatorienterede og tager kun de klienter i behandling, som vi erfaringsmæssigt kan gøre en forskel for. Vi anerkender, at der stadig er forskellige tilstande i hår- og hovedbund, som hverken Hårklinikken eller andre endnu har fundet løsninger på. Hårklinikken følger derfor hele tiden med i den udvikling der sker indenfor vores felt og investerer mange ressourcer i at udvikle nye virksomme midler mod forskellige hår- og hovedbundslidelser.


Hårklinikken ejes af Lars Skjøth og ledes af Lene Wang Kristensen og Lars Skjøth.