Som set i

“Kunderne modtager deres egne ekstrakter, som er lavet af proprietære ingredienser afledt af mælk såvel som botaniske ingredienser. Resultaterne kan ses efter kun tre måneder.”

“Blandt de største hårgennembrud, som helt har ændret skønheds-gamet i 2016”

“Mit personlige tegn på, at Hårklinikken er en succes? Jeg er ikke længere selvbevidst om, at min hovedbund kan ses. Hvis folk kigger min vej, er jeg overbevist om, at de lægger mærke til min frisure eller mit ansigt.”

“En behandling baseret på algoritmer og tonics – før- og efter-billederne er overbevisende. Forestil dig en person, der ligner Bruce Willis pludselig bliver til Owen Wilson”

Handcrafted in Denmark

Hvorfor vælge Hårklinikken?

Hundredvis af produkter påstår, at de kan vende hårtab, men der er ikke mange, der reelt set virker. Hårklinikken har vedvarende succes og forpligter sig til at undervise klienter i den effektive behandling af hårtab. Hvordan kan Hårklinikken skabe positive resultater hos mere end 95% af vore kvalificerede klienter?

Specialtilpasset behandling

Hårklinikkens behandling specialtilpasses hver klient for at imødekomme hans eller hendes specifikke behov. Ved at skræddersy og håndblande hver klients Ekstrakt opnår vi resultater uden sidestykke.

Dokumenterede resultater

Vi kvantificerer vore resultater ved at spore det præcise omfang af hår-genvækst, som klienten oplever, med vores egen mikro-foto-teknologi ”Follysis”.

100.000 klienter

100.000 mænd og kvinder over hele verden har fået deres hår tilbage hos Hårklinikken. Book en konsultation og find ud af, om du er kandidat!

Køb Hårklinikkens produkter

Gå til webshoppen
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?